مقالات

بهترین زمان از شیر گرفتن

بهترین زمان از شیر گرفتن کودک

با اینکه پزشکان و مشاوران توصیه میکنند که شیرهی نوزاد تا قبل از پایان دوسالگی ادامه پیدا کند، اما از شیر گرفتن کودک به شرایط مادر و نوزاد بستگی دارد. شرایطی همچون جسمی، روحی، زندگی و خانوادگی از جمله عواملی هستند که برای هر کودک و مادری متفاوت است. برای مثال نوزاد یا مادر ممکن است دچار بیماری خاصی باشند و از شیر گرفتن به نفع هر دو باشد. با این حال اکثر مادر ها میخواهند بدانند از شیر گرفتن کودک چه وقت و چگونه است. در این مقاله میتوانید نکاتی را مورد شیردهی و از شیر گرفتن بیاموزید.

بهترین روش از شیر گرفتن کودک

بهترین روش از شیر گرفتن کودک روش تدریجی است. این روش همراه با عشق و علاقه در طول چندین ماه اتفاق می افتد. در این زمان خودتان به کودک پیشنهاد شیر خوردن نکیند اما اگر با اصرار او مواجه شدید از او دریغ نکیند. اگر کودک بیمار بود اشتهای او بیشتر به شیر خوردن است تا وعده های غذایی پس از شیر گرفتن کودک را به تعویق بیندازید.در این روش چون از شیر گرفتن آرام و تدریجی است مشکلات عصبی،روانی و تغییرات هورمونی برای مادر اتفاق نمی افتد و کودک نیز دچار مشکلات روحی روانی نمیشود. به این ترتیب کودک آرام آرام علاقه خود را به شیر خوردن از دست میدهد و یکدفعه آن را کنار میگذارد.

نکاتی برای از شیر گرفتن

دقت داشته باشید که این روش تدریجی است و سرعت دادن به ین روش ممکن است نتیجه نداشته باشد پس نکات زیر را حتما رعایت کنید.

انعطاف به خرج دهید

اگر کودکتان قبل از خوابیدن اصرار به شیر خوردن دارد از او دریغ نکیند او باید آرام آرام از شیر گرفته شود. میتوانید فاصله بین شیر دادن را زیاد کنید و خود به خود یک وعده از شیردهی را حذف کنید. به این ترتیب وعده های شیر خوردن را یک شب در میان و سپس دو شب در میان کنید تا زمانی که خود کودک دیگر اصراری نکند.

از محل شیردهی دور بمانید

اگز از مکان مخصوص برای شیردهی کودک استفاده میکردید از آنمحل دور بمانید تا کودک به یادشیر خوردن نیفتد. برنامه همیشگی خو را عوض کنید و از سرگرمی های جدید استفاده کنید تا حواس او پرت شود. از قبل زمان شیر خوردن را پیش بینی کنید و به زمان که میرسد برای او یک میان وعده یا نوشیدنی مورد علاقه اش را آماده کنید تا شیر خورد را فراموش کند .

از افراد خانواده کمک بگیرید

قبل از بیدار شدن کودک خود از خواب بیدار شوید تا وقتی که بیدار شد شما را نبیند و تقضای شیر نکند. به جای شما یکی از اعضای خانواده که کوک او را میشناسد در کنازش قرار بگیرد و را به خوردن صبحانه مشتاق کند.

بدون لباس نباشید

برای مدتی نگذارید او سینه های شما را ببیند تا حوس خوردن شیر نکند. پس سعی کنید همیشه با لباس پوشیده جلوی او ظاهر شوید.

سخت گیر نباشید

اگر کودک به هیچ طریقی آرام نمیشود و آشفته است مرحله از شیر گرفتن خیلی سریع اتفاق افتاده است و یا باید روش دیگری را امتحانکنید. همچنین میتوانید با پزشک صحبت کنید تا راه حلی مناسبی برای کودک شما پیدا کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.